Verhuur van zijden bloemstukken voor een afgesproken periode, met omruilservice. En het verkopen van zijden bloemstukken.
Dat is Jesse Schouten Zijden Bloemen.

Zijden Bloemen Specialist.

In ons atelier in Oss (Noord Brabant) hebben we een groot assortiment bloemen en vazen. Met gemiddeld 100 verschillende soorten bloemen op voorraad kunnen we dus altijd een boeket naar wens voor je samenstellen.

Een boeket aanschaffen is ook mogelijk. Je betaalt per steel, je bepaalt dus zelf de prijs van je boeket. Je mag ook altijd langskomen met een eigen vaas of pot. We adviseren je graag over een passend boeket of bloemstuk. Het is dus altijd de moeite waard om eens langs te komen!

Gratis proefperiode?

Probeer onze gratis proefperiode en vind het perfecte zijden bloemstuk!

De mooiste zijden bloemstukken.

Kunst Planten.

Naast zijden boeketten en bloemstukken heb ik ook een leuk assortiment kunstplanten. De planten zijn niet van echt te onderscheiden maar wel volledig onderhoudsvrij! Deze planten zijn te huur en te koop.

Liever regelmatig wisselen? Kies dan voor een zijden bloemen abonnement. Dankzij mijn service ontvang je elke of 1,2,3,4 of 6 maanden een nieuw, seizoensgebonden boeket of bloemstuk vanaf €59,95 per seizoen. Particuliere klanten zijn welkom in mijn atelier om een boeket naar wens uit te zoeken, inclusief bijpassende vaas.

Zakelijke klanten: Vraag een gratis proefplaatsing aan. Klik op de onderstaande button om contact met mij op te nemen!

Wij helpen u aan het perfecte zijden bloemstuk.

Wij hebben al veel tevreden en vaste klanten mogen helpen aan een prachtig bloemstuk. Wordt u de volgende?

– Jesse Schouten